Det er stille i skolen nå, eller?

Dette skulle vært en blogg om at vi har det stille i skolen for tiden. Det er ingen store prøver, ingen undersøkelser, ikke noe besøk fra den kulturelle skolesekken osv. Karakterer og vurderinger ligger langt frem i tid og ingen tidsfrister lurer i bakhodet.
Til og med vår nye minister er stille. Vi har nesten ikke hørt eller sett noe til ham siden han ble lansert. Noen få ganger har han stukket hodet ut av hiet sitt. Da har det helst vært for å si hva han ikke har rukket eller for å avkrefte noen rykter om nye pålegg eller gå tilbake på noen valgløfter. Kanskje litt dumt av fyren, det er vel nå under nyhetens oppmerksomhet at han skulle gjort noen grep. Eller kanskje ligger han klar med masse nytt og rart når vi nå har begynt å tro at han lar oss drive videre som om ikke noe har skjedd.
Men inntil videre nyter vi freden. Eller den freden vi trodde vi hadde. For på papiret ser det rolig ut, her er det bare å skole videre i høstmørket – tenkte jeg.

Da kom hverdagen og virkeligheten meg i møte. Det er jo aldri stille på en skole! Selv på en mørk tirsdag i november syder og koker det. Vi har alltid noe vi kan og bør ta tak i. Og det er derfor skolen er det beste stedet i verden å jobbe i; for å si det som den falmede skuespiller sa i sine memoarer; Never a dull moment.

Derav følger denne korte blogg uten spark til noen, vi har noe å baskes med uansett! Selv om vi tror vi kan drive undervisning og jobbe med fag; det er alltid noen ekstra utfordringer rundt hjørnet.

Og godt er det.
Høstlig hilsen
Hanne

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: