Skolebidragsindikator

Dette ordet tar vel kaka. Det må være vinneren i julekonkurransen på Udir; «hvem kan lage det lengst ordet som ikke betyr noe som helst og som politikerne kjøper»

Jeg hadde ikke tenkt å blogge mer. Skulle betrakte skolen fra utsiden og være fornøyd med mine bidrag  i debatten. Men så kom dette ordet. Skolebidragsindikator. Det betyr jo ikke noe som helst. Så gikk jeg inn på Udir sine sider, og ble ikke overbevist om at de helt vet hva de har funnet på selv. Det var noe vagt om at dette ikke kunne si så veldig mye, og det var mange feilkilder og mange hensyn det ikke var mulig å ta. Så hva i all verden skal man med det? Og hvem i alle verden kan skjønne hva dette betyr?

Jeg kan se at politikerne er glad de har et fint ord når de skal si at «nå går alt så mye bedre med skolen». Det er vel de som startet tullet med alle disse fine ordene som har kommet de senere årene.

Det  verste er jo at skoleledere over det ganske land sluker dette rått. Hvorfor er det ingen som sier NEI, dette vil vi ikke være med på! Min skole blir ikke bedre av noen tall og noen grafer i hytt og pine. Det er ikke dette som skal gi fremgang for elevene. Hvorfor er skolelederne så jævlig lydhøre og dilter etter alle de rare forskriftene som kommer? Hvorfor er det ingen protester fra dem?
Har vi en skolelederstand som ikke har egen meninger?
Er det virkelig noen som tror at innføringen av skolebidragsindikatorene skal gjøre elevene lykkeligere og flinkere? HÆ??
Hilsen Hanne

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: