Hvem tør være tillitsvalgt i Utdf nå?

Det er ikke overraskende at min fagforening høster storm. De blir beskyldt for å ignorere hva medlemmene ønsker og krever av dem. I en tidligere blogg (30.mars 2014- Lærere, dere står alene) har jeg fortalt hva som skjedde med meg da jeg var uenig med dem. Derfor forbauser det meg ikke at de til de grader svikter de som de er satt til å representere.

Det er flott at det nå koker i medlemsmassen. Jeg håper man får øynene opp for at vi trenger en fagforening som tør å kjempe for medlemmenes krav og ønsker. Det er nesten litt patetisk å se ledelsen gjentatte ganger i media forsøker å forsvare at de har gjort en god jobb. DET HAR DE IKKE! Kanskje de gjorde så godt de kunne, men da er de ikke flinke og lydhøre nok.

For meg er det mest alvorlige den stadig økende grad av lokale avtaler. Til dette kreves tøffe tillitsvalgte som tør ta kampen for lærerne mot en presset skoleledelse. Hvem orker ta den kampen i tillegg til full jobb og stadig nye krav? Det må være en risikosport å være plasstillitsvalgt, for jeg kan vanskelig se hvilke fordeler det har for den enkelte. Og med resultatene fra min rettssak, der Utdf overhodet ikke står bak sine tillitsvalgte, er det grunn til å rope varsko. Hvem i all verden vil være tillitsvalgt nå?

Og bare for å ha sagt det, jeg stemmer selvsagt NEI ved utavstemmingen – så melder jeg meg ut.
Hilsen Hanne

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: