Mens vi venter….

Så er det bare noen dager igjen. Snart skal Tuppen og Lillemor avsløre hvem som skal være vår Store Stygge Ulv evt. Den Store Frelseren. På skolene tippes det vilt, og man både gruer og gleder seg.
Jeg har sett mange av dem i mine år i skolen. Så nå er spørsmålet; kommer Clemet tilbake? Damen som marsjerte inn på skolearenaen og kjørte over oss alle. Hun som rotet oss bort i Bologna-prosessen (Norge måtte jo være best i verden) og ville ha skolen mest mulig lik næringslivet. Akk, hun var i alle fall modig, selv om hun ikke hadde store ører for oss som gjorde jobben ute i landet. Vi får håpe at blomsterdamen skriver korrekt, hvis C returnerer.
Eller kanskje vi får en Djupedal. Han som skulle sjarmere oss alle med sitt prat om Wishy-washy og at nå skulle alt bli så bra. Rundt ham forsvant applausen fort, og glemt ble han også. Så fikk Solhjell prøve seg. Og han prøvde virkelig, med ambisjonen om å besøke en ny skole i uka. Riktig trivelig var besøket også. Jeg tror nok han hadde klart mye hvis ikke spillet om regjeringsmakten hadde tatt ham. Derfor kom Halvorsen inn fra finans, her skulle SV fortsatt bevise at de hadde makt og mening. Hun begynte med å rose skolen, ha fokus på det vi er flinke til, men det endte med bare kjeft og kritikk fra alle hold.
Altså blir det kjeft uansett hvilken bakgrunn en minister har. Noen vil alltid klage. Og jeg vet om mange som kommer til å klage, hvis den nye blågrå plattformen blir virkelighet. Der står det mye vagt og mye rart, og vi finner nok mye å kritisere dem for. Er det ikke slik demokratiet skal fungere? Uansett hvilken statsråd som sitter, de er avhengig av innspill og råd fra alle.
Derfor er det rart for meg når Utdanningsforbundets nestleder ønsker den nye regjeringen velkommen. Nesten som et lite hyggelig kaffebesøk, virker det som. Skulle ikke fagforeningen være på barrikadene nå, og i hvert fall nå når en blå regjering skal i ilden? Men jeg slutter aldri å bli negativt overrasket over min fagforening, dette er i en rekke av mye rart – men det er en annen historie. Nå skal vi vente på vår nye huggestabbe/redningsmann.
Vi gleder oss til å sette i gang.
Hilsen Hanne

  1. Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: