Hurra for renholderne

Når skolene nå åpner etter ferien, kommer man til rene gulv, tomme søppelkasser og blanke pulter. Jeg har alltid forundret meg over de som gjør denne jobben, for de er alltid like blide og fornøyde. Uansett hva som skjer, smiler de og traller videre gjennom skolebygningen. Tenk, hele dagen å gå blandt glemsomme lærere og bortskjemte elever som tar renholdsarbeidet som en selvfølge – og ikke få et takkens ord.
Det bør være ca 38 uker i året som heter «sett pris på din renholde-uke». Det er imponerende å se at de holder trøkket oppe uansett hva som skjer, og ikke minst at de setter sin ære i å holde gulvene blanke og rommene ryddige.
Vi pålegger (med rette!) elever og voksne å hjelpe til med renholdsarbdeidet, men glemmer så lett. Heldigvis har vi renholdere som vet å hevde sin rett og si fra til de som roter for mye.
Men på det jevne; de gjør en fortreffelig og til tider utakknemlig jobb, de som holder skolen ren. Neste gang du ser en av dem, gi dem noen takkens ord på veien, det har de fortjent.
Med varme tanker til Unni, Inger, Torill, Firdos, Børge og alle de andre
fra Hanne (i takknemlighet og beundring over innsatsen gjennom årene)

 1. #1 by Britt Klausen on 26. februar 2012 - 10:22

  Slenger meg på takketalen. Det er helt fantastisk hvilken jobb de gjør. Det har forundret meg, mange ganger, at mange ikke skjønner hva de faktisk gjør for at vår hverdag skal bli enklere, bedre og renere, og at de faktisk er like viktige for skolen som alle andre. Hurra for renholdsarbeidere!

  Liker

 2. #2 by Inger Lise on 26. februar 2012 - 10:39

  Jeg er så enig med deg Hanne. Uten «tantene» våre hadde ikke vi hatt en ren skole å komme til. Må beundre damene for den innsatsen de gjør samtidig som dem smiler og har noen velvalgte ord på lager!!
  Hurra for reholderne våre:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: