Rektor i storefri

Det er den beste tiden på dagen; storefri. Elevene stormer til kantina, småflirter rundt i skolegården, spiser litt mat og har mer enn nok med å være tenåringer. Lærerne spiser også mat, men på sitt eget territorium; lærerværelset. Så står rektor midt i mellom; hvor skal hun gå? Skal hun prate med lærerne, høre om deres små og store problemer, sludre litt om sladder og være sosial? Eller skal hun rusle rundt hos elevene. Gjøre akkurat det samme som hos lærerne, men på en litt annen måte? Dette er den gyldne tiden man kan etablerer gode relasjoner, så da lurer man: Hvilke relasjoner er viktigst? Hvem skal rektor snakke med i storefri?

Hanne

Reklamer
 1. #1 by Inger Lise on 26. januar 2011 - 20:22

  Vær sosial Hanne! Det er mange som ønsker at rektor har tid til en liten prat mellom salamien og brunosten. Te/kaffe kan godt bli litt kald om bare rektor «ser» oss på gulvet en gang iblant. Kunne bare praten bli fokusert over på ting utenfor det pedagogiske, ja da vil resten av dagen på en måte bli «lettere». På denne måten vil kontakten mellom rektor og resten av personalet bli bedre. For det er ingen bombe at kontakten mellom rektor og personalet på mange skoler er slett. Fortsett å blogge Hanne! Lykke til 🙂

  Liker

  • #2 by Anonym on 27. januar 2011 - 19:44

   Hei.
   Det er selvfølgelig hyggelig å snakke med lærerne mens de har pause. Men elevene har jo ingen fritimer de kan prate om løst og fast med rektor, i motsetning til lærerne som stikker innom i undervisningsfrie timer. Kanskje jeg skal bytte på, ta annenhver dag her og der?
   Hanne

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: